X

Претендент на Автомобіль року 2018 Chery Tiggo 2

Новенький компактный кроссовер CheryTiggo 2 выглядит стильно и современно, а привлекательная цена делает его одним из самых доступных в своем классе.

Виглядає CheryTiggo 2 стильним та підтягнутим: стрункі лінії кузова підігріті яскравими кольорами забарвлення, а такі елементи, як поворотникив задніх ліхтарях, що за формою нагадують літеру «С», претендують на те, щоб стати фірмовою фішкою китайської марки. Доповнюється образ оригінальним салоном з акуратною панеллю приладів і контрастними кольорами обробки: стильно, модно, молодіжно!

На передній панелі домінує великий 8-дюймовий сенсорний дисплей мультимедійної системи. Він добре співпрацює зі смартфонами на Android і iOS, дозволяючи відображати картинку з екрану телефону (дуже зручно для навігації по пробках) ​​і слухати з нього улюблену музику.

CheryTiggo 2 Компактний кросовер відрізняється великою місткістю: в ньому зручно як п’ятьом пасажиром, так і виділено чимало місця для багажу – 420 л. При цьому задні сидіння складаються в пропорції 2: 3, а по салону можна нарахувати двадцять відділень для дріб’язку.

Звичайно, машина ця аж ніяк не позашляховик: повного приводу тут не передбачено. Але відчувати себе цілком упевнено на наших дорогах дозволить чималенький кліренс в 186 мм, короткі звіси і енергоємна підвіска.

У дилерську мережу ТОВ «Сі Ей Автомотів» автомобіль поставляється із одним бензиновим двигуном – 1,5-літровим, 106-сильним атмосферним мотором з системою зміни фаз газорозподілу. Він працює в парі або з 5-ступінчастою механікою або з 4-ступінчастою АКП.