X

Програма лояльності Fishka запустила новий та швидкий додаток

Программа лояльности Fishka запустила для своих клиентов новое мобильное приложение

Для кожного користувача новий мобільний додаток Fishka зможе стати особистим персональним помічником, адже тепер тут не лише базовий та вже звичний функціонал – баланс балів, історія транзакцій, OKKO PAY. Наразі, клієнт може швидко переказати бали, скористатися зручним кардхолдером, встановити ціль в каталозі винагород тощо.

 «Наша програма активно розвивається, ми запускаємо нові сервіси і продукти, залучаємо партнерів, а найзручнішим та найрелевантнішим способом розповісти про це все клієнту – через пристрій, який завжди під рукою», – коментує керівник управління програми лояльності Fishka Ольга Семчук.

Серед додаткових переваг оновленого додатку Fishka:

Кардхолдер

Тепер легко можна позбутись зайвого пластику та тримати усі картки в зручному агрегаторі, де може зберігатись не лише Fishka, а й оцифровані користувачем картки інших програм лояльності.

Переказ балів

Учасники бачать у кого з друзів зі списку контактів є картка Fishka й в декілька кліків переказати бали. Для фану, другу на каву чи просто замість переказу коштів на банківську картку.

Персональні пропозиції

Партнери програми лояльності підготували ще більше спеціальних пропозицій для клієнтів, а персональна знижка на пальне ОККО відображається на головному екрані. Також в додатку є калькулятор з актуальними цінами для розрахунку загального розміру знижки на заправку.

OKKO PAY

Підтвердити оплату пального чи кави за QR-кодом можна будь-яким зручним способом: PIN-кодом, відбитком пальця або Face ID.

Каталог винагород

Учасники програми можуть обміняти накопичені бали на товари з каталогу: від поповнення мобільного до газонокосарки. Вподобану винагороду можна встановити за ціль та стежити за прогресом у накопиченні балів.

Fishka online

Це як кешбек, але балами Fishka. Програма повертає до 10% від суми покупок у понад 100 магазанах: Booking, AliExpress, eBay, answear та інші.

На цьому Fishka не зупиняється. У майбутньому програма планує розширювати функціонал додатку корисними та цікавими опціями, приділяючи особливу увагу платіжним функціям.

Нову аплікацію можна завантажити у маркетах для  iOS та Android.

Довідка:

Fishka – найбільша коаліційна програма лояльності, яка працює на ринку 10 років. Сьогодні її учасниками є 4,5 мільйона українців. Усі вони отримують винагороди за щоденні покупки у понад у 1700 торгових точках 22 партнерів програми. Серед них: мережа АЗК ОККО, діджітал-оператор lifecell, мережа магазинів електроніки «Алло», супермаркети «Фуршет», магазини догляду та краси PROSTOR, Аптека Доброго Дня та інші.