X

Оренда авто в Києві – унікальна пропозиція

Життя це рух. Чим активніше життя людини, тим інтенсивніше його рух. І сьогодні неможливо говорити про будь-яке пересування, не маючи на увазі під цим використання транспорту. Адже для більшості сучасних людей працює правило: час – гроші. І тільки за допомогою транспортного засобу пересування можна зробити по-справжньому ефективним і комфортним. Благо, сьогодні відсутність особистого автомобіля – зовсім не проблема. Адже вже більше ста років людям в усіх країнах світу доступна така послуга, як прокат авто. І якщо спочатку ця послуга була дозволена тільки для дуже багатих людей, то в наші дні оренда авто доступна практично кожному.

Прокат авто – коли і навіщо?

Оренда автомобіля буває корисною в багатьох випадках: обслуговування урочистих подій та свят, супровід делегацій та екскурсій, заміські і групові виїзди, сімейні поїздки або прокат автомобіля для особистого тест-драйву з метою випробування ходових характеристик моделі. Приводів – безліч, саме тому послуга прокату є сьогодні такою популярною і затребуваною. Зрозуміло, що попит визначає пропозицію, і сучасний ринок оренди авто в Києві цілком цьому відповідає. На що споживачеві потрібно звернути увагу, якщо його цікавить прокат автомобіля?

Вибір компанії: що потрібно знати?

Оренда авто в Києві представлена ​​досить широко, але вибираючи компанію, бажано слідувати декільком правилам. Перше – це ознайомтеся з історією компанії, з її досвідом роботи і відгуками користувачів. Сьогодні кожна пристойна компанія повинна бути представлена ​​і в інтернеті, і в соцмережах, що значно спрощує пошук інформації. Якщо є можливість – особисто відвідайте офіс компанії, ознайомтеся з умовами і варіантами оплати, огляньте наявний автопарк, поспілкуйтеся з персоналом. Як правило, цього цілком достатньо, щоб правильно оцінити перспективи майбутньої співпраці. Звичайно, трапляється, що питання потребує негайного вирішення. Це також легко вирішується: багато компаній працюють онлайн в форматі 24/7. Будьте уважні, і, щоб уникнути неприємностей, вибирайте надійних і досвідчених партнерів!

Компанія РентДрайв – прокат авто в Києві

РентДрайв https://rentdrive.ua працює на ринку вже більше двадцяти років, що дозволяє впевнено говорити про надійність, стабільність і професіоналізм підприємства. Головна гордість компанії – це автопарк, який має в своєму складі більше сотні автомобілів найпопулярніших моделей найбільш затребуваних класів – економ, середній, бізнес, позашляховиків, VIP-автомобілів, мінівенів та електромобілів. Режим роботи – 24/7, і співробітники компанії готові прийти на допомогу в будь-який час доби, незважаючи на вихідні і святкові дні, а також доставити автомобіль в будь-яку точку міста.

І головне, про що повинен знати клієнт автопрокату в Києві: для своїх клієнтів компанія РентДрайв розробила унікальну пропозицію! Для зручності клієнтів всіх категорій, з урахуванням використання автомобіля різної інтенсивності, в компанії ввели в дію додаткову пільгову тарифікацію на прокат авто, яка передбачає 30% знижки на пробіг автомобілем до 150 км / добу (на всі класи авто, незалежно від терміну прокату).