X

Lamborghini Miura, який простояв 20 років без руху, продають за мільйон доларів (фото)

Суперкар Lamborghini Miura є легендарною моделлю італійського виробника та дуже цінується серед колекціонерів. Вони готові викласти досить круглу суму, щоб одержати цей автомобіль у своє користування.

І в них з’явився такий шанс. Один із власників культового суперкара 1969 року випуску вирішив продати його. Колекційний автомобіль знаходиться у відмінному стані та не потребує ремонту. Останні 20 років Lamborghini Miura стояв у сухому гаражі і не виїжджав на дороги.

Власник зазначив, що придбав суперкар червоного кольору в модифікації P400 S в 1975 році і спочатку часто на ньому їздив. Однак із віком керувати такою машиною стало складно і він закрив її у гаражі. При цьому чоловік не забував про регулярне обслуговування, що й дозволило йому зберегти Miura у чудовому стані.

Запропонований Lamborghini Miura оснащується 4,0-літровим двигуном V12 потужністю 370 к.с., який дозволяє йому розвивати максимальну швидкість до 282 м/год. На розгін з місця до сотні суперкару потрібно 5,5 секунди. Власник має намір виручити за машину від 1 до 1,4 мільйонів євро.

Читайте також:
Так виглядають «утоплені» McLaren 570S, Porsche 911, Lamborghini Aventador та Huracan (фото)