X

Раритетний Ford Mustang вперше помили після 18-річного простою (фото)

В одному зі штатів США знайшли занедбаний Ford Mustang першого покоління. Спорткар 18 років простояв у гаражі серед купи непотребу без належного догляду та уваги.

Фахівці студії WD Detailing взялися привести культовий автомобіль у належний вигляд. Спочатку вони помили його від пилу та бруду, а потім відполірували і надали блиску лакофарбовому покриттю. Ще вони повернули колишній блиск хромованим елементам в інтер’єрі. Звичайно на кузові залишилися проблемні місця у вигляді невеликих плям іржі, але вони цілком усувні.

Також спеціалісти студії провели повну хімчистку салону знайденого Ford Mustang. Крім сміття та пилу, їм довелося поборотися із пліснявою, а також дрібними гризунами, які облаштували в автомобілі гнізда. Але вони чудово впоралися з поставленим завданням і тепер кабіна виглядає чудово. Недоліки надають раритету заслужених відмінностей.

Читайте також:
Як за два роки випустили мільйон Ford Mustang

Не залишилися поза увагою багажний відсік та підкапотний простір. Тут також провели якісне миття та чистку. Навіть після такої косметики фахівцям WD вдалося завести мотор маскара. Після всіх цих робіт власник Ford Mustang вирішив знову не ховати його в гараж, а подарувати дочці, щоб та їздила на навчання до коледжу. Чому цей автомобіль взагалі опинився у забутті так і не розповіли. Але сподіваємось, що тепер раритет знову повернуться на дороги.