X

Раритетний пікап Toyota Land Cruiser з V8 виставили на аукціон (фото)

На майданчику Bring а Trailer виставили на аукціон пікап Toyota Land Cruiser FJ45 1965 випуску. Автомобіль після капітального ремонту, тому знаходиться в ідеальному повністю робочому стані.

Стандартний двигун замінили на 5,7-літровий LS1 V8. Він працює в парі з п’ятиступінчастою механічною коробкою передач і системою повного приводу. Також встановили нову вихлопну систему із глушниками Flowmaster. Їздить пікап на 17-дюймових колісних дисках American Racing, взутих у 37-дюймові шини General Grabber X3.

Пофарбували автомобіль у сріблястий відтінок, що нагадує нержавіючу сталь. У передній частині додали бампер Hanson із захисною дугою та лебідкою Warn, а на кормі буксирувальні гаки. Встановили нові дзеркала заднього виду та додаткові поворотники на крилах.

Читайте також:
Новітній гібридний BMW XM після ДТП виставили на аукціон (фото)

У салоні автомобіля встановили триспицеве ​​кермо Grant GT, нову стереосистему Alpine і ручку перемикання передач у вигляді черепа. Оздоблення виконано зі шкіри та замші в тон кузова. До кінця аукціону залишилось два дні. На момент написання статті максимальна ставка становила 65 000 доларів.