X

Раритетний Studebaker 30 років простояв замкненим у контейнері

Компанія Studebaker із Саут-Бенду (США) припинила своє існування у 1967 році, не переживши важкі часи після Другої світової війни. При цьому автомобілі марки й досі можна зустріти. І не завжди в колекціях затятих автомобілістів.

Наприклад, один із екземплярів Studebaker Champion 1955 року випуску, ентузіасти виявили у старому транспортувальному контейнері. Там автомобіль без належного догляду та уваги пробув 30 років. За роки простою машина вкрилася товстим шаром пилу та бруду, а її салон перетворився на будинок для гризунів.

Раритет передали фахівцям дітейлінг-студії WD Detailing, які із задоволенням взялися упорядкувати її. Змив шар бруду, стало зрозуміло, що кузов машини проіржавів, але не сильно. І ця корозія не глибока, а поверхнева. За бажання все можна зачистити і перефарбувати. Хромовані елементи досі зберегли свій блиск.

Багато зусиль майстрам довелося докласти для очищення салону Studebaker. Тут миші звили величезні гнізда. Також облаштували свій крихкий будинок оси. До того ж у кабіні було багато різного сміття. Все разом це призвело до появи жахливого запаху, який міцно ввібрався у тканинні поверхні салону. Але і з цим фахівці WD Detailing впоралися чудово.

Читайте також:
Старий Chevrolet Corvette помили вперше за 34 роки (відео)

Побачивши автомобіль після дітейлінгу, власник прийшов у дикий захват. Чоловік навіть не сподівався, що його Студебекер може знову бути настільки привабливим. Він показав майстрам своє фото на цій машині, якій було багато років. При цьому заявив, що зараз хром на авто виглядає навіть краще, ніж 30 років тому. Ось тільки покататись на раритетному автомобілі не вийде. Для цього доведеться зробити капітальний ремонт двигуна і не лише.