X

Розкрито подробиці про новий BMW 5-series

BMW вже представила нове покоління седанів 3-ї серії і 7-ї серії. Тепер настала черга моделі 5-ї серії. Її дебют заплановано на липень 2023 року.

Як молодший і старший брат, наступна генерація “п’ятірки” буде пропонуватися з усіма типами силових агрегатів: бензиновими, дизельними, гібридними і електричними. Інсайдери повідомляють, що версії з ДВЗ отримають 48-вольтову м’яку гібридну установку для скорочення викидів. Принципово нових моторів чекати не варто.

Відомо, що в США представницький седан пропонуватимуть із бензиновим двигуном 530i. До нього приєднаються суто електричні варіанти – 335-сильний задньоприводний i5 eDrive40 і 590-сильний повноприводний i5 M60 xDrive.

Читайте також:
Таким буде BMW X4 від Fiat: офіційний тизер

У Європі модель також запропонують із 195-сильним дизельним агрегатом 520d. на деяких ринках седан буде доступний з бензиновим двигуном потужністю 190 к.с. 520і. Топовим стане гібридний варіант M5, який базуєтьсяна V8 і може видавати більше 700 к.с. потужності. Інсайдери не виключають появи і високопродуктивного універсала M5 Touring, а також його електрифікованої версії.