X

Рідкісний Lamborghini Aventador згорів ущент за лічені хвилини

Увы, машина восстановлению не подлежит

Відео та фото з палаючими автомобілями потрапляють в мережу доволі часто. Здебільшого учасниками таких інцидентів стають електромобілі. Паливні машини теж горять, але рідше і за інших обставин. В окремих випадках машину вдається врятувати, але іноді вона встигає повністю вигоріти до приїзду пожежників. Саме так і сталося з суперкаром Lamborghini Aventador SVJ.

Рідкісний родстер, тираж якого становить лише 63 екземпляри, загорівся під час руху на шосе Куернавака-Акапулько в Мексиці. Інцидент стався вчора, 24 січня. На щастя, водій встиг залишити салон автомобіля, тому відбувся легким переляком. Водночас суперкар загасити не встигли. На момент прибуття рятувальників, він згорів вщент.

Lamborghini Aventador SVJ 63 Roadster представили в 2019 році в рамках щорічного фестивалю Monterey Car Week. Кузов моделі виконаний з вуглецевого волокна. Також родстер отримав знімний дах. Він відрізняється чудовою продуктивністю і аеродинамікою. Потужний двигун V12 дає змогу суперкару досягати “сотні” за 2,9 секунди і розвивати максимальну швидкість в 350 км/год.

Читайте також:
Статистика: 60 відсотків продажів Lamborghini припало на одну модель