X

Рідкісний Ferrari 275 за $3,1 мільйона випадково розбили в Італії

60-летний водитель автомобиля не пострадал

Ferrari 275 GTB називають третім у списку з десяти «Найвидатніших Ferrari всіх часів». Загалом у 1964-1966 роках італійська марка випустила 500 таких спорткарів. Скільком з них вдалося зберегтися до наших днів не відомо, але один з них потрапив у ДТП в Італії. Аварія за участю автомобіля вартістю 3,1 млн доларів сталася 19 жовтня неподалік Сан-Рокко-аль-Порто.

За деякими даними, 60-річний водій, який повертався додому з торговельного центру, втратив керування на слизькій дорозі. В результаті автомобіль врізався у паркан. Водій не постраждав, чого не скажеш про спорткар. У Ferrari 275 GTB пом’яті крило й передня панель та відсутня кришка фари. Ушкодження могли б бути значно серйознішими, якби паркан був не дерев’яним.

Не виключено, що є проблеми з механічними компонентами, але судити про це по фото неможливо. Зовні він виглядає ремонтопридатним й, швидше за все, зможете ще не раз виїхати на дорогу.

Ferrari 275 GTB — наступник культового 250 GTO й перший дорожній автомобіль бренду з рознесеною трансмісією, виконаною за схемою Transaxle, та незалежною задньою підвіскою. Під капотом у нього — 3,3-літровий двигун Colombo V12 потужністю понад 320 к.с. Залишається сподіватися, що агрегат не постраждав.

Читайте також:
Форвард «Манчестер Юнайтед» розбив у ДТП ексклюзивний Rolls-Royce (фото)