X

Рідкісний Mercedes 300SD помили вперше за 18 років (відео)

Одним із найрозкішніших автомобілів, доступних на даний час на ринку, є Mercedes-Benz S-class. Це одна із найстаріших табличок у галузі, яка протягом багатьох років утримує за собою цей статус. Найуспішнішим поколінням моделі є W126. І саме його представника нещодавно знайшли у старому гаражі.

Розкішний седан у рідкісній модифікації 300SD провів у гаражі без належної уваги та обслуговування майже 18 років. Команда WD Detailing вирішила повернути автомобілю колишній лоск і піддала його ретельному дітейлінгу. Спочатку машину відмили від багаторічного пилу, потім відполірували кузов та обробили воском.

У процесі миття фахівці виявили на кузові седана незначні сліди іржі. Їх обробили спеціальним антикорозійним матеріалом. Щоб повністю позбутися цих точок, потрібно перефарбувати кузов. Хоча вони настільки дрібні, що помітні лише за детального розгляду.

Читайте також:
Миття двигуна автомобіля: навіщо потрібне, і як правильно його виконати?

Особлива увага була приділена 14-дюймовим дискам, так як вони є найбільш затребуваними для даної моделі, але зустрічаються вкрай рідко, та ще й у такому гарному стані. Салон Mercedes OM617, багажний та моторні відсіки також піддали ретельному очищенню. Варто відмітити, що під капотом седана встановлений 3,0-літровий дизельний двигун потужністю 123 к.с. і 250 Нм крутильного моменту. Повний процес миття разом із коментарями фахівців можна переглянути на відео.