X

Рідкісний Mercedes продали за ціною Skoda Octavia — таких у світі лише 77 штук

Тираж модели составляет 77 экземпляров

Mercedes-Benz 400e в тюнінгу від AMG доволі рідкісний автомобіль. Він був випущений в 1993 році тиражем в 77 екземплярів і адресований жителям Японії. Загалом передбачено три модифікації: S1, S2 і S3. Один із седанів нещодавно продали на аукціоні eBay.

Представлений екземпляр належить до модифікації S3 і отримав максимальну кількість поліпшень. Від базової версії модель відрізняється стильним обвісом, спеціальними колісними дисками BBS, модернізованою оптикою і вихлопною системою AMG. Також седану допрацювали салон, обробивши його висококласною шкірою сірого кольору. В оснащення додали стереосистему McIntosh і автоматичний клімат-контроль.

Пробіг автомобіля становить 80 000 км. При цьому він перебуває у прекрасному стані. Бездоганно виглядає не тільки кузов і салон, а й підкапотний простір машини, де встановлено 4,2-літровий двигун V8 потужністю 308 к.с. За словами колишнього власника, Mercedes-Benz 400e AMG регулярно обслуговувався в офіційному сервісному центрі. Так що він повністю на ходу і не потребує жодних вкладень. Ймовірно, тому 28-річний седан вдалося продати за 23 100 доларів.

Читайте також:
Найшвидший Mercedes-AMG G63 помітили під час випробувань