X

Рідкісний раритетний Ford Mustang виставили на продаж: він виглядає як новий (фото)

В американському штаті Огайо виставили на продаж раритетний Ford Mustang у зарядженій версії 428 Cobra Jet. Автомобіль 1968 виглядає як новий і за свою історію проїхав всього 27 000 миль (43 500 км).

Дводверний спорткар усі ці 55 років перебував у руках одного власника, який дуже дбайливо ставився до нього. Він зберігав авто у сухому опалювальному гаражі і регулярно проводив техогляд. Саме тому автомобіль знаходиться в ідеальному майже заводському стані.

Спорткар пофарбований у відтінок Lime Gold, який доповнюють чорні смуги. У салоні Mustang встановлені ковшеподібні сидіння, оброблені шкірою чорного кольору. Під капотом встановлений 7,0-літровий двигун V8 потужністю 335 к.с., який пов’язаний з триступінчастою автоматичною коробкою передач. Розгін від 0 до 100 км/год займає лише 5,4 секунди.

Власник стверджує, що Ford Mustang 428 Cobra Jet знаходиться у повністю оригінальному стані і не був у ремонті жодного разу. За автомобіль чоловік має намір виручити щонайменше 92 000 доларів. Така висока ціна пояснюється тим, що тираж моделі складав всього 2817 одиниць, з яких 564 – у кузові купе. До наших днів у такому ідеальному стані збереглися лише одиниці моделі, тому вони цінуються серед колекціонерів.

Читайте також:
Раритетний Dodge, забутий на 83 роки, вдалося завести з першого разу (відео)