X

Ремонт техніки Apple: вибираємо сервісний центр із вигідними умовами

Якщо зламався iPhone, MacBook, iPad або будь-яка інша техніка Apple – це завжди неприємно, але засмучуватися не варто. Важливо пам’ятати, що будь-яка поломка, навіть найскладніша, може бути усунена. А сервісне обслуговування зараз знаходиться на такому рівні, що ремонт техніки Епл може бути виконаний у день звернення або навіть одразу при вас.

Звісно, ​​ремонт — це ще й фінансові витрати. Однак відновити пристрій завжди дешевше, ніж купувати новий. А якщо грамотно підійти до вибору СЦ, то витрати будуть невеликими.

Вибираємо хороший сервіс Епл

Одна з причин, через яку славиться техніка Apple – це її надійність. Вона дійсно рідко ламається сама по собі, особливо коли пристрій ще новий і знаходиться на гарантії. У такої техніки поломки зазвичай виникають через неакуратність користувачів. Вони кидають свої гаджети, сідають на них і заливають водою. Про безкоштовне усунення поломок за гарантією, що виникли з вини користувача, годі й говорити.

Звичайно, бувають поломки через природне зношування. Найчастіше страждає роз’єм, акумуляторна батарея, динаміки та ін. Але виникають вони після тривалого використання, тобто після закінчення терміну гарантійного використання. Але є й хороша новина — існують професійні сервісні центри, в яких обслуговування коштує значно нижче, ніж у офіційних СЦ.

Але важливо правильно вибрати компанію, щоб згодом не пошкодувати про довіру. Різні напівкустарні майстерні краще обходити стороною. Вибирати слід серед СЦ, які щонайменше кілька років працюють на ринку, мають гарну репутацію в мережі та підтверджують якість свого обслуговування великою гарантією.

У Києві такою компанією є сервісний центр iFix, який вже відомий багатьом власникам техніки Apple, які проживають не лише у столиці, а й за її межами. Компанія прославилася насамперед завдяки якісному та неймовірно швидкому обслуговуванню “яблучної” техніки на вигідних умовах. Крім того, багато користувачів знають iFix по блогу в мережі, де зібрано безліч корисних порад щодо використання техніки Apple.

Вигідний ремонт техніки Епл у СЦ iFix

Сервісний центр https://ifix.ua/ має професійне оснащення – сучасне обладнання та інструмент. Але це не єдина причина швидкого та якісного ремонту. Також у розпорядженні iFix є:

  • власний великий склад деталей для різних пристроїв Apple;
  • професійний штат фахівців із багаторічним досвідом.

Саме тому середній час ремонту тут не перевищує 15 хвилин. При цьому майстри iFix готові виконати будь-який вид ремонту техніки Епл, незалежно від моделі, року її випуску та інших факторів. СЦ береться навіть за вирішення таких складних завдань, як відновлення материнських плат, переклеювання сенсорного скла та ін.

Разом зі своїм пристроєм, кожен клієнт сервісного центру отримує велику гарантію. Вона поширюється попри всі деталі і, зрозуміло, роботу майстрів. Але, перш ніж потрапити до рук свого власника, кожен відремонтований гаджет проходить ретельне тестування.

Інші переваги сервісу Епл iFix

Крім всього вищесказаного, є й інші важливі моменти, на які вам варто звернути увагу:

  • ви можете замовити послугу терміновий ремонт, щоб техніка була відремонтована при вас;
  • актуальні ціни на ремонт вказані на сайті компанії, та вони не високі;
  • перед ремонтом iFix спеціалісти безкоштовно виконують повне тестування пристрою;
  • команда фахівців вирішить будь-які проблеми, пов’язані із програмним забезпеченням;
  • звернутися до СЦ iFix можна у будь-який день, оскільки він працює без вихідних.

Але це ще не все. У Києві зараз працюють понад 10 майстерень iFix. Усі вони знаходяться біля станцій метро, ​​що ще більше полегшує ремонт. А ще ви можете прямо зараз залишити заявку на сайті компанії заздалегідь та отримати знижку.