X

Renault Duster EDC з роботом: протестуй новинку з АКПП

На украинском рынке появился кроссовер Renault Duster с долгожданной роботизированной коробкой передач. Протестировать новинку можно на фестивале новых автомобилей New Cars Fest 2017 в Киеве, 17 – 18 июня.

Кросовер Renault Duster виходить на український ринок у довгоочікуваному виконанні – з роботизованою коробкою передач, з двома зчепленнями EDC (Efficient Dual Clutch). Таким чином, водій Renault Duster EDC зможе повністю насолодитися їздовими якостями машини, не відволікаючись на перемикання.

Випробувати новинку зможе будь-хто, якщо відвідає фестиваль нових автомобілів New Cars Fest 2017, який відбудеться в Києві 17 – 18 червня в «Експоцентрі України» (ВДНГ). Щоправда, перед цим слід записатися на тест-драйв на сайті фестивалю, щоб не стояти в черзі.

Renault Duster EDC з роботом: протестуй новинку з АКП

Renault Duster EDC з роботизованою коробкою передач відрізняється не тільки легкістю керування, а й економічністю. Машина з «автоматом», оснащена 1,5літровим дизелем у 110 к.с., витрачає пального практично стільки ж, скільки і машина з механічною коробкою.

Renault Duster EDC

Нагадаємо, що Renault Duster пропонується як з бензиновим двигуном в 1,6 л (105 к.с.), так і з турбодизелем 1,5 л (110 к.с.). Привід на вибір – передній або повний. Коробки передач донедавна пропонувалися тільки механічні: з бензиновим мотором 5ступінчаста, з дизельним – 6-ступінчаста. А тепер додалася ще  й роботизована EDC, протестувати яку можна на фестивалі нових автомобілів New Cars Fest 2017 Києві, 17 – 18 червень, заздалегідь записавшись на сайті.


На фестивалі нових автомобілів New Cars Fest 2017 можна також протестувати і інші цікаві машини Renault, серед яких – оновлений кросовер Capture, cедан Renault Megane, хетчбек Sandero з мотором 0,9 л, а також універсал для поганих доріг Logan MCV Cross.