X

Рестомод 48-річного Jeep Cherokee оцінили у 295 000 доларів (фото)

Компанія Vigilante представила неймовірний рестомод Jeep Cherokee S 1975 випуску. Зовні модель не відрізняється від оригіналу, але вона побудована на новому кастомному шасі та отримала сучасний двигун.

Йдеться про 6,4-літровий двигун HEMI V8 потужністю 492 к.с. і 643 Нм крутного моменту. Він працює в парі з 6-ступінчастою механічною коробкою передач та системою повного приводу з роздавальною коробкою Atlas. Спереду та ззаду встановлені осі Dana 44 та Dana 60 відповідно.

Відомо, що фахівці Vigilante встановили гальма Hydratech із супортами Baer, ​​амортизатори Fox Racing, нову підвіску, гідропідсилювач керма та модернізовану систему охолодження. Пофарбували авто у відтінок Brittany Blue, який контрастує з білим дахом та смугою на кузові. Завершують стильний образ рестомоду хромовані бампери та 17-дюймові колеса, взуті у шини BFGoodrich All-Terrain T/A.

Читайте також:
Представлено 400-сильний рестомод культового спорткара Porsche (фото)

Салон позашляховика оброблений коричневою шкірою Moore & Giles із тисненим квітковим візерунком. Є система клімат-контролю Vintage Air Magnum V та оригінальне радіо AM/FM/CB. Цей конкретний рестомод був виконаний на замовлення, але компанія готова повторити проект. Вартість його починається від 295 тисяч доларів.