X

20-річну Mazda MX5 Miata з мінімальним пробігом виставили на продаж

В сети появилось объявление о продаже родстера Mazda MX5. Этот автомобиль за 20 лет больше времени провел в гараже, чем на дорогах.

На сайті eBay з’явилося оголошення про продаж Mazda MX5 Miata 2000-го року випуску. Увагу на цей лот варто звернути з двох причин. По-перше, MX5 — прекрасний автомобіль, здатний подарувати масу позитивних емоцій. А по-друге, тому що конкретно цей родстер на вигляд абсолютно новий.

Читайте також:
Mazda CX-30 продолжает показывать отличные результаты в тестах по безопасности

Це й не дивно, якщо взяти до уваги слова продавця. За його словами, автомобіль стояв у гаражі з регульованою температурою. А ще, з незрозумілих причин, власник дуже рідко виїжджав на цьому автомобілі. За 20 років родстер намотав лише 1 910 кілометрів.

У будь-якому разі автомобіль справді прекрасно зберігся. Навіть його лакофарбове покриття здається абсолютно новим і без будь-яких дефектів. Без подряпин, тріщин і майже без іржі й ходова частина. А завдяки умовам зберігання, всі ущільнювачі та покришки перебувають у прекрасному стані. У салоні ж чи не єдина деталь, яка видає вік MX5 — наклейка, що відклеюється з боку пасажира.

Читайте також:
Mazda планирует заменить CX-5 новым кроссовером: что о нем известно

За веселощі на дорозі відповідатиме 1,8-літрова “четвірка”, який посилає 140 кінських сил на задню вісь. У комплекті з двигуном йде п’ятиступінчаста механічна КПП. Також варто відзначити наявність у автомобіля пакета Hard s Suspension. У цей пакет входять, наприклад, розпірки Bilstein, збільшені пружини та велика передня стійка. Також автомобіль оснащений диференціалом підвищеного тертя і 15-дюймовими легкосплавними дисками. Підсумкова ціна родстера поки що невідома, але наразі торги перебувають на позначці в 11 000 доларів.