X

28-річний Chevrolet Corvette ZR1 з пробігом 500 км продають за ціною нового Land Cruiser Prado

Великолепно сохранившуюся «капсулу времени» выставил на продажу один из дилеров Chevrolet

Зазвичай так звані «капсули часу» знаходять в залишених гаражах, до того ж їхній стан часто не ідеально, але не в цьому разі. Цей червоний Chevrolet Corvette ZR1 1991 дбайливо зберігався на складі одного з дилерів марки і тому прекрасно почувається.

Автомобіль жодного разу не ставили на облік, і він не від’їжджав далеко від дилерського центру. Не дивно, що одометр цього Корвета накрутив лише 480 кілометрів.

Під капотом цього екземпляра розміщений 5,7-літровий мотор V8 з алюмінієвим блоком LT5, розроблений спільно з фірмою Lotus. Двигун видає 375 к.с. і працює в парі з шестиступінчастою механікою ZF. До 96 км/год Corvette ZR1 розганяється за 4,4 секунди, а його максимальна швидкість перевищує 290 км/год.

Під час передпродажної підготовки дилер провів очищення паливної системи, замінив оливу, встановив новий акумулятор і багато іншого. Майбутньому власнику також доведеться замінити акустику Bose, яка частково вийшла з ладу. Крім того, спорткару необхідні нові шини.

Але це все дрібниці, враховуючи 28-річний вік моделі. Знайти такий Chevrolet Corvette в аналогічному стані практично неможливо, тому ціна в 42 950 доларів не має відлякати справжніх цінителів цієї моделі.

Читайте також:
На Ebay продают Corvette с минимальным пробегом