X

32-річну BMW 7 Series продають за ціною нового Логана

Флагманский седан BMW 7 Series 1987 года выставили на продажу за 12 000 долларов

BMW 7 Series в кузові E23 – важлива модель для колекціонерів класичних автомобілів, і не тільки тому, що це було перше покоління флагмана марки. За допомогою «сімки» баварці хотіли стати повноправним конкурентом Mercedes-Benz і його розкішного S-класу.

Седан 7 Series також запам’ятався тим, став першим BMW оснащеним подушкою безпеки і системою ABS, а також індикатором інтервалу обслуговування.

Враховуючи поважний вік моделі, знайти BMW 7 Series E23 в хорошому стані, безумовно, великий талан. Але цей виставлений на продаж у США BMW 735i, судячи з усього, є відмінним варіантом для справжніх цінителів бренду.

Цей екземпляр «сімки» було випущено в одній з останніх партій 1987 року, в якому вже відбулася презентація другого покоління E32. Дивно, що за 32 роки цей автомобіль встиг проїхати лише 56 тисяч кілометрів.

Під капотом цього седана розташована 3,5-літрова “шістка”, потужністю 182 к.с. і максимальним крутильним моментом у 290 Нм.

Читайте також:
Виявлено унікальний BMW 7 Series із мотором V16

Власник стверджує, що автомобіль зберігався в гаражі і перебуває у відмінному стані. Судячи з фото, зовні і всередині седан справді має дуже непоганий вигляд. Якщо з технікою у цього BMW 7 Series E32 такий самий порядок, то 12 000 доларів, які просить за нього продавець здаються не такою вже й великою сумою.