X

Фестиваль OldCarLand Весна 2017: автомобільні новинки

На фестивале ретроавтомобилей OldCarLand Весна 2017 в Киеве будет представлено немало интересных автомобильных премьер.

У Києві, на території Державного музею авіації відбудеться фестиваль ретро-автомобілів OldCarLand Весна 2017. Вперше він буде проходити цілих п’ять днів. Із 28 до 30 травня у форматі шоу, а з 1 до 2 травня як пікнік. Організатори фестивалю провели 20 квітня в УНІАН прес-конференцію, на якій розповіли про найцікавіші автомобільні експонати, які зможуть побачити тисячі відвідувачів.

Як заявив Павло Лозовенко, організатор фестивалю OldCarLand Весна 2017, керівник клубу технічної класики OldCarService, очікується участь близько 900 автомобілів. Фестиваль стане найбільш представницьким і з географії, машини приїдуть з Харкова, Запоріжжя, Маріуполя.

Серед родзинок слід виділити два автомобілі ЗІС-110, повнопривідну «Побєду» ГАЗ М72, а також рідкісну «Волгу» ГАЗ-23. Серед новинок з-за океану приїде Lincoln Continental початку 60-х, що раніше не експонувався у нас в країні.

Організатори OldCarLand Весна 2017

Багатою обіцяє бути і експозиція українського автопрому. На фестивалі можна буде побачити експериментальний позашляховик Луцького автозаводу – ЛуАЗ-1301 із склопластиковим кузовом.

На виставці буде чимало і комерційних автомобілів серед яких і автобуси. Як зазначив Вадим Навроцький, організатор фестивалю OldCarLand і власник «Проекту Кофейбус», цього року представлять 14 автобусів марки ЛАЗ. Серед них унікальний ЛАЗ-699 Україна, відреставрований до найдрібніших подробиць. Також буде і експериментальний НеоЛАЗ-4207, люб’язно наданий Львівським автозаводом.

Як зазначив Роман Щипков, голова комісії Ретро руху України, в рамках фестивалю також відбудеться 2-ге ретро ралі Сіті Рейс Ніч Музеїв, протяжністю 30 км. Участь у ньому для представників ЗМІ безкоштовна.

Павло Лозовенко, організатор фестивалю OldCarLand Весна 2017, керівник клубу технічної класики OldCarService

Вадим Навроцький, організатор фестивалю OldCarLand і власник «Проекту Кофейбус»

Роман Щипков, голова коміії Ретро руху України