X

Які авто творці Гри престолів викотили на вулиці Києва (відео)

Чернобыль 2019 - как творцы Игры престолов снимали новый сериал в Киеве

На американському каналі HBO, який здобув світову популярність завдяки серіалам Гра престолів, Секс у великому місті, Рим тощо, 6 травня відбулася прем’єра 5-серійного фільму Чорнобиль 2019. Американо-британська кінострічка розповідає про трагічні події в Україні, які сталися 1986 року.

Зйомки фільму відбувалися в Литві та Україні, причому в нашій країні вони припали на червень минулого року. Тоді деякі кияни і гості столиці могли бачити перекритий центр міста і безліч радянських авто і не могли зрозуміти, з чим це було пов’язано. Пізніше все ж таки ЗМІ розкрили “секрет”, а тепер з’явилися подробиці про те, як зокрема, знімали сцени в центрі Києва за участю радянських автомобілів.

Youtube-канал Кузница тест-драйва опублікував відео, в якому детально розповів про те, які машини брали участь у зйомках серіалу Чорнобиль 2019 з їхнього автопарку і не лише звідти, а також які знамениті актори на них їздили. Ролик вийшов пізнавальним та інформативним, тому якщо ви плануєте переглянути сам серіал, рекомендуємо ознайомитися і з цим сюжетом.

Серіал Чорнобиль 2019

Читайте також:
Техніка ЧАЕС: найцікавіші машини з Чорнобильської зони