X

Колекцію раритетних автомобілів продають за 110 тисяч доларів

Час від часу на продаж виставляють унікальні колекції раритетних автомобілів. Найчастіше це відбувається в Європі та Америці, але цього разу своєрідний “розпродаж” влаштував колекціонер з Абакани (Республіка Хакасія), повідомляє видання Caracoom. Назвати цю колекцію ексклюзивною складно, адже до неї входять автомобілі радянського автопрому, якими в нашій країні мало кого можна здивувати.

Зокрема, колекція охоплює ГАЗ-М20 “Перемога”, пофарбовану в бежево-вишневий колір, Москвич-401 в аналогічному забарвленні, ГАЗ-М1 і ГАЗ-67, яскраво-жовту СМЗ-С3А, яку в народі називали “Інвалідкою” або “Моргуновкою”, і кілька мотоциклів того ж часу.

Читайте також:
Коллекция редчайших спорткаров 20 лет простояла в заброшенном гараже

Судячи з фото, всі автомобілі пройшли реставрацію. Причому проводили її доволі кустарно і недбало, через що машини втратили навіть мінімальну колекційну цінність. Якщо придивитися, то можна помітити, що всі хромовані частини просто покрили серебрянкою. А кузов деяких екземплярів фарбували без найменшої підготовки, через що попередній тон зрадницьки просвічується назовні.

Незважаючи на це, власник просить за свою скромну колекцію доволі солідну суму в розмірі 110 тисяч доларів. Ось тільки чи знайдеться покупець на неї, невідомо, адже навіть за грубими прикидками, реальна ціна цього лота не перевищує і половини заявленої суми.