X

Land Rover Classic запрошує в гості до реставраторів

В подразделении Land Rover Classic разработали интересные программы для фанов британской марки.

Підрозділ Land Rover Classic підготував для шанувальників марки спеціальну екскурсію Reborn Tour. Всі охочі можуть записатися на сайті компанії і відвідати реставраційний центр, розташований у Соліхаллі. Тут можна побачити процес відновлення класичних моделей Land Rover у режимі реального часу, поспілкуватися з майстрами центру та історією компанії.

Для альтернативи можна також взяти участь у 3-годинній програмі Driving Experience, яка охоплює тест-драйви всюдиходів Land Rover на спеціальній позашляховій трасі. Також у програмі передбачено екскурсію в реставраційний центр.

Тільки минулого року понад 10 тисяч відвідувачів змогли побувати на підприємстві в рамках заходів, присвячених припиненню виробництва моделі Defender. Тепер екскурсії та тест-драйви є частиною постійної інформаційно-розважальної програми, організованої в Соліхаллі.

Відвідувачі можуть навіть обрати конкретну модель позашляховика Land Rover і вивчити з майстрами центру всі етапи реставрації. Варто зазначити, що всі відновлені в реставраційному центрі автомобілі отримують річну гарантію.

Вартість екскурсії Reborn Tour – 39 фунтів, а розширена програма Driving Experience обійдеться в 150 фунтів. Записатися на унікальну екскурсію можна на офіційному сайті компанії.