X

На продаж виставили унікальну маршрутку Toyota Land Cruiser

Toyota Land Cruiser - из пикапа в фургоны

Аукціонний дім Bring а Trailer виставив на продаж незвичну Toyota Land Cruiser. Йдеться про пікап Hj45 1979 року випуску (одна з модифікацій знаменитої 40 серії), який раніше був перероблений у фургон. Автомобіль знаходиться в Австралії і в нього “праве кермо”. Машина оснащена заскленою надбудовою в задній частині кузова, усередині якої – додаткові відкидні сидіння, розташовані з боків. Дах при цьому зроблений з тенту, його можна підняти, завдяки чому пасажири можуть вставати в повний зріст.

Як ви вже могли здогадатися, такий Ленд  Крузер був зроблений для австралійського сафарі, тому однією переробкою кузова справа не обійшлася – також пікап отримав додатковий бак для палива, резервуар з водою і низку інших “атрибутів”, необхідних для тривалих спекотних  поїздок.

Під капотом цього Toyota Hj45 встановлена дизельна рядна шестірка об’ємом 4,0 літра, яка зістикована з 4-ступінчастою механікою і повним приводом. Для довідки: в кінці 70-х Toyota Hj45 із заводу постачалася з 3,6-літровими дизельними двигунами.

Читайте також:
Виявлено невбиванну Toyota з пробігом 1,6 млн км

Наразі ставка за унікальну маршрутку становить 7 000 доларів. До завершення торгів залишилося три дні.

Читайте також:
Самый невероятный тюнинг Toyota Land Cruiser