X

Відкрився найбільший у світі салон класичних авто Jaguar і Land Rover

Особый салон классических авто, которое будет специализироваться на реставрации и продаже моделей Jaguar и Land Rover, открыли в английском городе Ковентри

Підприємство під назвою Classic Works займає площу близько 14 000 кв. метрів, на якій розташовуються шоурум і 54 майстерні.

Там буде здійснюватися обслуговування, ремонт і продаж класичних автомобілів Land Rover і Jaguar, серед яких: Land Rover Series 1, Range Rover Classic, а також Jaguar E-type, XKSS тощо. Також у павільйоні буде виставлена колекція двох компаній, яка налічує понад 500 класичних автомобілів.



У Classic Works буде також здійснюватися обслуговування відроджених моделей Jaguar XKSS та E-type. Кожен автомобіль після ремонту буде проходити спеціальну інспекцію. Вона передбачає 121 пункт, і по її завершенні автомобіль має отримати схвалення особисто від Енді Воллеса, який став переможцем перегонів “24 години Ле-Мана” у 1988 за кермом Jaguar, а нині є головним тест-пілотом компанії.



Представники альянсу Jaguar Land Rover заявляють, що “Classic Works” є найбільшим у світі автосалоном, в якому продаватимуть і обслуговуватимуть класичні автомобілі цих британських марок.

Наразі на підприємстві вже працюють 80 фахівців, а до кінця року кількість робочих місць планують збільшити до 120.