X

Погляньте на ментоловий ВАЗ – 2102 із панорамним дахом за 10 000 євро

Маючи у своїй власності старенький ВАЗ, багато власників приймають рішення довести машину до ідеального заводського стану, щоб продати її колекціонерам і виручити кругленьку суму або ж просто зробити свою ластівку автомобілем вихідного дня. Однак дехто все ж йде іншим шляхом, створюючи унікальні проекти, аналогів яким просто не існує. Саме так і вчинив наш сьогоднішній герой.

Довівши свою стареньку експортну Lada 1200 до ідеального стану, власник вирішив надати їй неповторності. Перше, що варто відзначити – ця “двійка” пофарбована в ментоловий колір, характерний для автомобілів Fiat 70-х – 80-х років. Вона стоїть на 14-дюймових дисках у колір кузова. Але це не найцікавіше. Цей ВАЗ – 2102 має складаний м’який верх, який відкривається на всю довжину даху. Так-так, вночі з цієї машини відкривається шикарна панорама на зоряне небо. Супроводжується це все шикарною аудіосистемою з восьми динаміків і двох сабвуферів.

Більше фотографій дивіться в нашому Telegram-каналі

Після реставрації автомобіль проїхав лише 30 кілометрів. Він оснащений 1,2-літровим мотором, який видає 60 кінських сил. Власник має намір виручити 10 000 євро з продажу своєї автівки. Зараз вона стоїть на болгарській реєстрації, а оголошення виставлено на одному з торгових майданчиків Німеччини. Цікаво, що радянські автомобілі популярні на території європейських країн. У комплекті з автомобілем власник також готовий віддати цілий склад оригінальних запчастин разом зі старим заводським салоном.