X

Рідкісний Mitsubishi від AMG: подовжена база і розкішний салон (відео)

Знаменитое тюнинг-ателье AMG занималось не только Мерседесами, но и заглядывало в Японию

Говоримо AMG, маємо на увазі – Mercedes-Benz. Ну а з якою ж іще маркою можна асоціювати придворне ательє штутгартського автовиробника? Виявилося, що свого часу знаменитих тюнерів ненадовго занесло аж на японський ринок.

Попрацювати в Країні сонячного сходу ательє AMG вирушило на запрошення компанії Mitsubishi, яка захотіла додати виразності консервативному седану Debonair другого покоління.

Модель Debonair призначалася виключно для внутрішнього ринку, тому за межами Японії не особливо відома, а про версії від AMG чимало наших читачів, ймовірно, дізнаються тільки зараз. Звісно, такий рідкісний седан викликав інтерес у авторів youtube-каналу WasabiCars, які провели короткий огляд моделі, що потрапила до їхніх рук.

Mitsubishi Debonair AMG вийшов на ринок у 1990 році у двох версіях – стандартній і подовженій V 150, в якій колісній базі накинули додаткові 150 мм довжини.

Зовнішній AMG-пакет охоплює обвіс з розширеними колісними арками, допрацьовані бампери і фірмові шильдики. У розкішному інтер’єрі увагу привертають не тільки шикарні шкіряні сидіння, а й блок клімат-контролю, захований в підлокітнику заднього ряду.

Для седана Debonair AMG пропонувався 3,0-літровий V6 Mitsubishi 6G72, доступний у чотирьох варіантах форсування: 150 к.с., 155 к.с., 200 к.с. і 210 к.с.

Читайте також:
Mercedes-Benz E63 AMG за ціною Логана мало не розорив свого власника (відео)

Mitsubishi Debonair AMG навіть встиг знятися в японському ТБ-шоу “Горила”, хоча навряд чи ви коли-небудь чули про цю передачу.