X

«Ретрозліт OldCar»  у Києві розпочнеться з автопробігу

Самые старые, редкие и эксклюзивные авто из частных коллекций соберутся на "Ретрослет OldCar"

Вже зовсім скоро яскраві раритетні автівки й мотоцикли з’їдуться туди, де їх давно очікували, — до Державного музею авіації імені О.К. Антонова по вул. Медова, 1. Саме там 12-13 вересня відбуватиметься “Ретрозліт OldCar”.

Захід відрізнятиметься від щорічного фестивалю іншим форматом, більшою кількістю руху й організаційними підходами, які відповідають всім вимогам Міністерства охорони здоров’я України.

Родзинкою заходу стане пробіг старовинних автівок 12 вересня від Пам’ятника засновникам Києва до Музею авіації. Початок о 09-30.

Традиційно незмінними лишатимуться неповторна атмосфера серед – літаків і хромованих старовинних автомобілів, різноманіття моделей різних років випуску й видовищні заходи. Можна буде побачити найбільш рідкісні машини в Україні та свіжі роботи майстерень із відновлення ексклюзивної техніки.

Єдиний в Україні Morgan

Очікуємо раритетні британські та італійські автомобілі. А також – вишуканий радянський фаетон, який існує єдиним у світі. У рамках заходу відзначать цьогорічних ювілярів – ЗАЗ-965 і ВАЗ-2101. Для любителів швидкісних моделей ми готуємо “гарячу експозицію” суперкарів і найбажаніших автомобілів покоління 90-х.

Читайте також:
Феноменальные автобусы на OldCarLand 2019 в Киеве (видео)

На “Ретрозльоті” буде все для насиченого й неповторного сімейного відпочинку — унікальні локації для фотозйомки й море вражень для дітей.