X

Старий Porsche повністю змінився за два дні (відео)

Мастер восстановил Porsche до заводского состояния, зарабатывая на благотворительность

Некомерційна благодійна організація Kars4Kids з Нью-Джерсі приймає пожертвування у вигляді авто. Всі автомобілі міняють на податкові ваучери. Така сама доля спіткала і старенький Porsche 944, що перебував у жалюгідному стані. Автомобіль викупили за 500 доларовий ваучер. Далі Porsche планували відреставрувати і продати на аукціоні, щоб виручити більше коштів на благодійність.

Такі автомобілі зазвичай уже не реставрують, майстри беруться за них вкрай рідко. Найчастіше їх просто утилізують або здають на металобрухт. Конкретно цьому 944-му пощастило більше. За нього взявся справжній фахівець і за сумісництвом автор каналу Ammo NYC Ларрі Косилла. Щоб привернути максимум уваги до автомобіля, Ларрі вирішив влаштувати челлендж. Він вирішив, що зможе відреставрувати Porsche за два дні і зняв весь процес на відео.

Автомобіль був у жахливому стані і зовні, і всередині. Майстру довелося виконати величезну роботу, розібравши автомобіль і зібравши його знову, замінивши необхідні деталі. Ларрі вклався в зазначені терміни, після чого розмістив фото вже відреставрованого Porsche у своєму Instagram. Покупця не довелося довго шукати, він знайшовся моментально. Тепер у Porsche новий власник, який віддав за автомобіль $3 тисячі.

Читайте також:
Старый итальянский хетчбэк продадут по цене нового Porsche 911 Turbo