X

Укрпошта розпродасть 1600 автомобілів

Акціонерне товариство “Укрпошта” проведе 21 жовтня через Prozorro аукціон старих автомобілів. Загалом на продаж виставлять близько 1600 одиниць техніки, що скупчилася в автопарках компанії по всій Україні. Загальна оцінкова вартість всього цього — близько 10,6 млн грн.

Тут можна буде підібрати для себе як легкові іномарки Audi, BMW або Mercedes-Benz 80-90-х рр., так і вантажну техніку, що працювала свого часу безпосередньо на розвезенні кореспонденції. Це пікапи-фургони ЗАЗ і ВАЗ, УАЗ “Буханки”, “Газелі”, ЗІЛ “Бичок”, а також КамАЗи, МАЗи і навіть магістральний тягач Volvo FH. Крім того, серед лотів можна зустріти самоскиди ЗІЛ-ММЗ, Автокрани на шасі ЗІЛ, трактори МТЗ, а також автобуси КАвЗ і ЛАЗ.

Як зазначив керівник “Укрпошти” Ігор Смілянський на своїй сторінці в Фейсбук, вся ця техніка становила 30% автопарку відомства, коли в 2016 році прийшла його команда. За останні роки було придбано понад 3000 нових автомобілів. У результаті середній вік машин знизився з 15 до 7 років. Наприклад, у червні цього року в Києві “Укрпошта” отримала 18 новеньких вантажівок IVECO Eurocargo 180-250, поставлених офіційним дилером — компанією АМАКО Україна.