X

Унікальну колекцію автомобілів виявили в залишеній школі

Около десятка уникальных автомобилей оставили погибать в полуразрушенном здании. Большинство экземпляров пострадало от коррозии, но часть сохранилась в хорошем состоянии

Чергова занедбанка і нова порція раритетних автомобілів. Дивно, але саме в старих, нікому не потрібних будівлях знаходять воістину унікальні автомобілі, яких у світі лишилися одиниці, а деякі навіть збереглися в єдиному екземплярі. Саме таку колекцію і було виявлено в напівзруйнованій школі в штаті Нью-Йорк, США.

Цей навчальний заклад було побудовано в 1913 році, а в 80-роках минулого століття його закрили. Після цього в будівлі відкрили автомайстерню, яка спеціалізувалася на тюнінгу транспортних засобів і створенні неймовірних хот-родів. На жаль, заклад проіснував недовго, оскільки його власник дістав серйозну травму і змушений був переїхати на постійне місце проживання в інше місто.

Майстерню при цьому не продали, а просто закрили, залишивши там все обладнання та автомобілі. Загалом кинули гинути близько десятка машин. Серед них — кумедний кабріолет Chrysler PT Cruiser 2006 року, Ford Mustang 1999 року, Cadillac Deville 1960 року, Mercury 1948 року, Chevrolet 210 і хот-род Ford Model A 30-х років. Усі автомобілі перебувають у геть поганому стані. Вони покриті товстим шаром пилу, під яким видно величезні осередки корозії.

Читайте також:
В заброшенном здании нашли уникальную коллекцию авто (видео)

Звісно, за бажання абсолютно всі автомобілі можна відновити, але на це доведеться витратити чималу суму грошей і певний час. Можливо, ці унікальні екземпляри вразять якогось колекціонера, який подарує їм друге життя.