X

Унікальний український автомобіль продали в Чернігові

Этот украинский автомобиль, построенный своими руками в 1970, претендует на звание самого оригинального перевоплощения ГАЗ-69 и мотоцикла ИЖ

Ось що можна зробити, коли дуже хочеться їздити, а у тебе тільки кузов старого ГАЗ-69 і двоциліндровий двигун від мотоцикла ІЖ. Цей унікальний український автомобіль побудував один народний умілець майже 50 років тому, в 1970 році. повідомляють «Українські автомобілі» на своїй сторінці у Фейсбуці.

Читайте також:
ГАЗ-69 схрестили з Nissan Patrol

Тільки погляньте на ці пропорції – мотоколяска з елементами «шістдесят дев’ятого». Ось, наприклад, рамка лобового скла, двері з надставними віконцями, а також форма брезентового даху. Капот і передні крила інші, проте все одно здалеку цю машину можна прийняти за ГАЗ-69, який встановили на мініатюрні колеса – дуже схожі на взуття серпухівської мотоколяски.

Примітно, що облицювання радіатора і корма зроблені з однакових панелей, з характерною хрестоподібною проштамповкою. «Мордочку» машинки прикрашають два металевих оленя, які встановлювали на бризковики ГАЗ-21. Зовсім нещодавно унікальний український автомобіль було виставлено на продаж.