X

У Мережі продають ексклюзивний ЗАЗ-968 на дровах

Хотите купить авто на дровах? Присмотритесь к этому ЗАЗ-968М!

Ми вже писали, що в Україні дедалі частіше можна зустріти авто на дровах. Такі машини популярні у провінції, де часто у людей невеликий дохід, а віддавати останні гроші за дорогий бензин вони відверто не хочуть. Більшою мірою подібного роду транспортні засоби роблять виключно під свої потреби і їх рідко виставляють на продаж, але саме зараз у вас є можливість купити готове авто на дровах!

Відповідне оголошення з’явилося на одному з популярних онлайн-майданчиків. Житель смт Новопсков Луганської області (підконтрольна Україні територія) виставив на продаж ЗАЗ-968М, який може їздити як на бензині, так і на дровах. Для здійснення останнього до нього ззаду кріпиться спеціальна установка, що перетворює дрова на газ.

Читайте також:
Вместо бензина дрова – самый необычный УАЗ (видео)

Автомобіль має бадьорий вигляд, незважаючи на свій вік – з конвеєра цей Запорожець зійшов у 1987 році. Як зазначає продавець, салон перебуває у прекрасному стані, а кузов не потребує зварювання і навіть фарбування. Заявлений пробіг 20 000 км, але, вважаємо, дані не правдиві. Або ж це кілометраж, який ЗАЗ накатав вже після модернізації.

Ціна такого авто на дровах – 15 000 грн (торг доречний). Також є можливість обміну на причіп.

Читайте також:
Сделано в Украине — ЗАЗ Таврия на дровах