X

В Україні продають ідеальний ЛуАЗ-969М — стережіться обману

Популярний вітчизняний позашляховик — ЛуАЗ-969М вже давно не випускається, а тому купити машину у прекрасному стані не так-то й просто. Однак світ не без добрих людей і періодично з’являються вельми унікальні пропозиції.

Днями соцмережі сколихнуло повідомлення про продаж машини 1990 року з пробігом… лише 2800 км. В оголошенні зазначено, що автомобіль не експлуатувався з 1991 року, не битий, не фарбований і перебуває в повністю робочому стані. Замінені тільки гальмівні шланги.

Судячи з фото, модель і справді комплектна, як ніби тільки зійшла з конвеєра. Все б добре, якби не один підступ. Ціна всього 750 доларів. Напевно, будь-яка розсудлива людина зрозуміє, що за машину в такому, майже ідеальному стані не можуть просити так мало. З листування можна дізнатися, що джип перебуває в Кіровоградській області.

Однак розгадка цього шахрайства не змусила себе довго чекати. Порившись в Інтернеті, можна знайти цей же ЛуАЗ-969М, такого ж року випуску і з точно таким же пробігом, тільки вже з Вишгорода. І ціна в цьому разі вже цілком реальна — 5900 доларів.

Читайте також:
Найден ЛуАЗ-969М с пробегом всего 97 км (видео)

Хоч би як там було, але шукачам таких ось капсул часу потрібно бути напоготові, щоб не стати жертвою шукачів легкої наживи. А “Волинь” з представленого оголошення дійсно хороша, якщо, звичайно, вона справді продається в наші дні за такі гроші.