X

Результати продажів PEUGEOT в грудні: зміцнення позицій і значне зростання

Грудень 2020 підійшов до кінця, а це означає час підводити підсумки. Завдяки злагодженій роботі протягом усього року, Бренду PEUGEOT вкотре вдалося досягти високих результатів: всього за місяць було продано 638 легкових і комерційних автомобілів, що дозволило зайняти частку 5,8% автомобільного ринку України. Завдяки настільки вражаючому результату PEUGEOT розмістився на четвертій позиції в загальному рейтингу Брендів.

Минулий 2020 рік видався непростим для всього автомобільного світу, включаючи і Україну – так, за підсумками 12 місяців було реалізовано 95,5 тис. автомобілів (легкові і комерційні моделі), що на 2% менше показників за аналогічний період минулого року. Однак є «гравці ринку», які зуміли не тільки утримати, а навіть наростити свої продажі в такий непростий період – і Бренд PEUGEOT один з кращих прикладів!

Бренд PEUGEOT вкотре показує відмінні результати і останній місяць 2020-го особливо наглядно демонструє стрімке зростання його популярності. Так, лише за грудень в Україні було реалізовано 638 автомобілів PEUGEOT. Зростання продажів відносно грудня 2019 року становить 28% – вражаючі показники, які відображають успіхи Бренда за весь 2020 рік. Результат грудня дозволив PEUGEOT зайняти четверту позицію в загальному рейтингу Брендів з часткою понад 5,8% від автомобільного ринку України.

Високі результати продажів досягнуті, перш за все, за рахунок широкій модельній лінійці Бренду. Причому в даному випадку однаково важливі як вже відомі моделі, так і новинки PEUGEOT. Так, в сегменті легкових автомобілів за грудень місяць 2020 року в Україні реалізовано 452 автомобіля PEUGEOT. Усе завдяки тому, що Бренд PEUGEOT має відразу кілька «локомотивів продажів» серед легкових моделей. По-перше, уже добре відомий седан PEUGEOT 301, який поєднує справжню надійність, економічність і відмінну керованість. За підсумками грудня 2020 року було реалізовано 338 автомобілів з часткою 31,92% в своєму класі. Даних результатів вдалося досягти завдяки успішній роботі з корпоративними клієнтами, які віддають перевагу французькими технологіями для свого бізнесу.

Ще одним «локомотивом продажів» серед легкових автомобілів стала найгарячіша новинка цього року – PEUGEOT 2008. Так, за грудень в Україні було продано 70 автомобілів, що дозволило впевнено закріпитися серед лідерів в класі компактних кросоверів. За підсумками 2020 року загальні продажі PEUGEOT 2008 досягли рівня 698 автомобілів: можна з упевненістю сказати, що новинка припала до смакам покупцям і цей автомобіль вже зараз перетворюється в бестселер Бренду на ринку України.

Ще однією важливою складовою успіху PEUGEOT стали продажі комерційних автомобілів. За підсумками грудня 2020 років Бренд PEUGEOT посів третє місце в рейтингу LCV (легкі комерційні автомобілі), реалізувавши 186 автомобілів і зайнявши 15,87% частки ринку. Бестселером PEUGEOT в сегменті LCV є модель Rifter: цьому автомобілю віддали перевагу 146 покупців, що виводить його в лідери класу! Економічні двигуни, відмінна керованість, енергоємна підвіска, сучасний дизайн – саме за ці якості вибирають PEUGEOT Rifter. Свою перевагу йому віддають не тільки роздрібні покупці, а й корпоративні, які знають, як важливо мати надійний і витривалий автомобіль для щоденної роботи і далеких поїздок.

Стабільне зростання продажів Бренду і лідируюча позиція на ринку – це кращий показник надійності автомобілів PEUGEOT і знання Бренду серед споживачів. Грудень 2020 року показав, що попит на надійні високотехнологічні автомобілі тільки зростає і Бренд докладатиме максимум зусиль, щоб кожен клієнт міг отримувати задоволення від їзди на власному PEUGEOT.