X

Rolls Royce представив спеціальну версію купе Wraith

Rolls Royce готується випустити на ринок свій перший електромобіль – купе Spectre. На тлі цієї події компанія знімає з виробництва паливний Wraith. На прощання вона презентувала спецверсію моделі під назвою Black Badge Wraith Black Arrow.

Купе, яке вийде тиражем у 12 екземплярів, присвятили світовому рекорду швидкості, встановленому у 1938 році в Бонневілі Джорджем Ейстоном на боліді Thunderbolt. Кузов пофарбували у сріблястий відтінок, що переходить у чорний. У якості акцентів використали жовті вставки. Салон виконали у чорно-жовтих кольорах.

На стелі є фірмове «зоряне небо». Воно точно повторює розташування сузір’їв над озером Бонневіль у момент встановлення рекорду. Також на передній панелі виконано гравюру, на якій зображено двигун Rolls Royce у розібраному вигляді, а на алюмінієвому порозі вказано назву спеціальної версії купе.

Під капотом Rolls Royce Black Badge Wraith Black Arrow встановлений 6,6-літровий двигун V12 потужністю 632 к.с., який дозволяє автомобілю розганятися з місця до сотні за 4,5 секунди і розвивати швидкість в 250 км/год. Вартість лімітованого купе у компанії не назвали.

Читайте також:
На аукціон виставили легендарний Rolls Royce із 27-літровим мотором