X

Розкішний Lamborghini Huracan забули на кілька років на парковці — який вигляд має суперкар зараз

640-сильный суперкар весь покрыт пылью и оригинальными надписями

На одній із багаторівневих парковок у центрі Оттави (Канада) знайшли Lamborghini Huracan у версії Performante. З огляду на товстий шар пилу на кузові суперкара, простояв він тут доволі довго.

На жаль, хто власник, пофарбованого в червоний колір Ламборгіні, невідомо. Також залишається загадкою, чому він залишив автомобіль без нагляду. За однією з версій, будівля була затоплена (на підлозі видно сліди від води), після чого суперкар перестав заводитися. Власник не став відправляти його в ремонт, а просто кинув на стоянці.

Відвідувачі паркінгу почали залишати написи на кузові розкішного Huracan LP610-4. Так, на капоті з’явилося послання “Красива жінко, не чіпай мою машину:)”, а на вітровому склі – мініатюрне сердечко. І без того сумну картину доповнює кинута рослинка, що давно зів’яла і пожовкла.

Читайте також:
Рідкісний Lamborghini Aventador згорів ущент за лічені хвилини

Зазначимо, що представлена версія суперкара оснащена 5,2-літровим двигуном V10 потужністю 640 к.с. і 600 Нм крутильного моменту, яка передається на всі чотири колеса через автоматичну коробку передач. Розгін з місця до першої “сотні” займає 2,9 секунди, а максимальна швидкість становить 325 км/год. Від стандартного Huracan він візуально відрізняється тонованими фарами і чорними колісними дисками з п’ятиспицевим дизайном. З карбону виконані кришки дзеркал заднього виду, спліттер і антикрило.