X

З конвеєра зійшов останній 1500-сильний Bugatti Chiron (фото)

Компанія Bugatti поставила крапку у випуску культового суперкара Chiron. З конвеєра заводу у Мольсхаймі зійшов останній екземпляр моделі.

Суперкар у комплектації Chiron 1500 PS, доопрацьований підрозділом Bugatti Sur Measure, випущений для глави канадської нафтогазової компанії Білала Хайдрі. Магнат заплатив за нього 3 мільйони доларів. І це лише за базовий автомобіль. Персоналізація оплачувалася окремо.

Фінальний Bugatti Chiron 1500 PS пофарбували у чорний колір, який відтінюють бронзові акценти на кузові та колісних дисках. На решітці радіатора суперкара є цифра «16». Він оснащений 8,0-літровим турбованим двигуном W16 потужністю 1500 к.с., який дозволяє розганятися з місця до «сотні» за 2,5 секунди і розвивати швидкість до 420 км/год.

Читайте також:
Bugatti підготувала різдвяні подарунки клієнтам

Варто зазначити, що сумарний тираж Bugatti Chiron становив 500 екземплярів. У компанії зазначили, що хоч випуск моделі і завершено вони можуть представити кілька одиничних екземплярів, виготовлених для спеціальних клієнтів марки. Відомо, що наступник суперкара презентують у 2026 році і він буде гібридом.