X

Салон електромобілів Київ

CHI New Energy – ваш надійний партнер у світі електромобілів, який пропонує найкращий вибір автомобілів майбутнього, що доступні як у наявності, так і під замовлення. Ми є визнаним лідером у галузі екологічно чистих транспортних засобів і маємо професіоналів, які готові забезпечити високоякісне обслуговування. У нашому автосалоні ви знайдете широкий асортимент електромобілів від найпопулярніших світових брендів. Зробіть крок у майбутнє з CHI New Energy та отримайте незабутні враження від власного електромобіля. Наша основна мета – не лише надати вам зручний транспортний засіб, а й змінити ваше уявлення про керування автомобілем. Наші електромобілі гарантують комфорт, високу продуктивність і при цьому допомагають зберегти навколишнє середовище. Запрошуємо Вас особисто відвідати наш автосалон CHI New Energy, який знаходиться за адресою вул. Київська, 8а, Софіївська Борщагівка, Київська область. Тут ви зможете детальніше ознайомитися з нашими електромобілями, скористатися актуальними пропозиціями. Знайти зручний спосіб зв’язку з нами Ви можете на нашому сайті https://chi-new-energy.com.ua/.

Електромобілі з Китаю

Однією з наших переваг є різноманітність електромобілів, які задовольнять навіть найвибагливіших клієнтів. Однією з наших переваг є розмаїття електромобілів, які задовольнять навіть найвибагливіших клієнтів. У нашому асортименті представлені такі відомі бренди, як BYD, Volkswagen, Volvo, Voyah, MG, Chery, Changan, Buick, Denza, Audi, Polestar, X-peng, Neta, Hyundai, Dongfeng, GAC, Mazda, Tesla, Hongqi, Honda, BMW, Zeekr, Mercedes, Chevrolet, Weltmeister, Marvel, Ford, Toyota, Nissan, Lexus. Незалежно від вашого стилю життя, бюджету чи потреб, у нас є ідеальна модель саме для Вас – від елегантних седанів до швидких спортивних автомобілів. Кожен автомобіль у нашому автосалоні проходить суворі перевірки та відповідає найвищим стандартам якості, щоб гарантувати вам надійність і безпеку на дорозі.

Придбати електромобіль в Україні

Професійні фахівці CHI New Energy завжди готові надати вам всю необхідну інформацію та консультації. Вони допоможуть вам знайти найкращий вибір, відповідно до ваших потреб, та відповідатимуть на всі ваші запитання. Ми розуміємо, що ви може мати питання щодо експлуатації електромобіля, зарядної інфраструктури та інших аспектів, і завжди готові надати вам професійну підтримку та поради. У нашому автосалоні ми пропонуємо не тільки продаж електромобілів, а й послуги післяпродажного обслуговування. Наші майстри-фахівці знають усі тонкощі обслуговування електромобілів і готові забезпечити їхню надійну та безперебійну роботу. Ми пропонуємо швидке і якісне обслуговування, а також оригінальні запчастини та аксесуари.

Технічне обслуговування електромобіля

Для технічного обслуговування електромобіля в Україні рекомендуємо звертатися в наш центр технічного обслуговування, який спеціалізується на діагностиці та ремонті електромобілів. Це дасть вам змогу отримати кваліфіковану підтримку, засновану на моделі вашого автомобіля. Сервісні послуги, які можуть бути Вам запропоновані, включають перевірку та заміну акумулятора, діагностику та обслуговування електричної системи, перевірку та обслуговування гальмівної системи, перевірку та обслуговування системи зарядки та оновлення програмного забезпечення. Кожен виробник електромобілів може мати свої специфічні рекомендації щодо технічного обслуговування, тому рекомендуємо звертатися до СТО, яке спеціалізується на вашій марці та моделі електромобіля.

CHI New Energy

Обираючи електромобіль від CHI New Energy, ви не просто робите майбутньоорієнтований вибір автомобіля, а й приєднуєтесь до глобального руху за збереження довкілля та зниження викидів CO2. Електромобілі представляють майбутнє автомобільної індустрії, і ми допомагаємо вам стати частиною цієї екологічної революції. CHI New Energy – це більше, ніж просто автосалон; це місце, де ви знайдете електромобіль своєї мрії, отримаєте високоякісне обслуговування і станете частиною руху до екологічного майбутнього. Відчуйте силу та комфорт електромобіля вже сьогодні!