X

Салон нового Porsche Cayenne показали на офіційних фото

Рейстайлінговий кросовер Porsche Cayenne презентують 18 квітня цього року. Напередодні цієї події компанія опублікувала серію офіційних знімків салону оновленої моделі.

Інтер’єр автомобіля повністю переосмислений. У його оснащення увійшло три дисплеї, які виконані у формі єдиного блоку. Це 12,6-дюймова цифрова панель приладів і мультимедійна система з екраном 12,6 дюйма, а також окремий сенсорний дисплей розміром 10,9 дюйма для переднього пасажира.

Мультимедія підтримує бездротові Android Auto та Apple CarPlay, а також Apple Music та Spotify. Ще вона дозволяє пасажирам переглядати відео зі Screenhits TV, коли кросовер припаркований. Крім того, з’явилося нове кермо, слот для бездротової зарядки смартфона, інші перемикачі системи клімат-контролю та аудіо.

Повністю відмовлятися від фізичних кнопок виробник не став, а лише звів їх до мінімуму. Тепер вони розташовані зручніше для водія. Так, нова кнопка запуску/зупинки двигуна розташована ліворуч від керма, а мінімалістичний перемикач передач – праворуч. Також можна відзначити нові дверні панелі і більш стильний секундомір.

На цьому зміни не закінчуються. Оновлений Cayenne може похвалитися двома портами USB-C у передньому відділенні для зберігання дрібниць та двома – у задній частині центральної консолі. Вони пропонують функцію швидкого заряджання. Також варто відзначити спортивні вентиляційні отвори без жалюзі на передній панелі.

Читайте також:
Porsche Cayenne стане електричним у 2026 році