X

Салон Renault Kadjar 2022 показали на живих фото

На конвейер новинка отправится в 2022 году

Про нове покоління кросовера Renault Captur вже відомо багато. Новинку неодноразово демонстрували на шпигунських фото. Та й рендерів було створено чимало. Але на всіх знімках було показано тільки екстер’єр автомобіля, а ось заглянути в салон фотошпигунам вдалося вперше.

Салон тестового прототипу покритий камуфляжем. Незважаючи на це, ключові складові оснащення роздивитися вдалося. Судячи зі знімків, наступна генерація Рено Каджар отримає цифрову приладову панель і мультимедійну систему з великим сенсорним екраном. Обидва дисплеї розташовані так, що візуально створюють видимість єдиного блоку. Також є окремий елемент керування системою клімат-контролю і мультикермо.

Відомо, що в основу кросовера лягла модульна платформа CMF-C/D. Його екстер’єр виконаний відповідно до нової мови дизайну марки. Йому обіцяні С-подібні фари, великі задні ліхтарі, витягнута решітка радіатора, модернізовані бампери з хромованою вставкою, фактурний капот і спойлер на даху. Дах Renault Captur виконаний у чорному кольорі.

Читайте також:
Українцям не дістанеться: чим хороший дешевий електромобіль Renault Logan

У моторній лінійці не буде дизельних варіантів. Виробник запропонує нове покоління кросовера тільки з бензиновими установками, а саме — з 1,3-літровим двигуном, доповненим 12-вольтовою надбудовою. Також буде доступна версія з 1,2-літровим TCe. Презентація новинки відбудеться найближчим часом, а на конвеєр вона вирушить на початку 2022 року.