X

Найнадійніші автомобілі, Renault за $ 7000 і тест-драйв Mazda CX-9 — головні новини

Только самое интересное и важное из автомобильного мира

Британський журнал WhatCar, щоб скласти рейтинг надійності, опитав 13 000 водіїв. Вони розповіли про те, яким автомобілем користувалися упродовж останніх 12 місяців і з якими поломками зіткнулися за цей період. Також у формуванні показника надійності врахували вартість ремонту і час, витрачений на усунення несправності. Загалом було досліджено 175 моделей від 31 автовиробника.

Дешевий Renault за $7000 готується до оновлення

Бюджетник Renault Triber вийшов на ринок у 2019 році. Незважаючи на те, що дешевий кросовер належить до класу субкомпактних авто і в довжину досягає лише 3990 мм, в салоні можуть розміститися семеро людей. Автомобіль має неймовірну популярність на ринку. Щоб привернути увагу ще більшого числа покупців, компанія готує рестайлінг моделі.

 

Тест-драйв Mazda CX-9 2021

Ринок повнорозмірних кросоверів у нас не такий популярний, як скажімо в США, але тут своя специфіка і свої фаворити. Чи зможе оновлена Mazda CX-9 поборотися за збільшення частки в цьому сегменті?

Kia Sportage 2022 вперше показали офіційно

Готуючись до прем’єри нового Kia Sportage 2022, південнокорейська марка опублікувала три затемнених тизери довгоочікуваного кросовера. За вигляд моделі п’ятого покоління відповідав віце-президент Kia з дизайну Карім Хабіб, який працював в BMW і Infiniti.

Новий Duster 2022: чекати залишилось зовсім недовго

Компактний кросовер Dacia Duster, який у другому поколінні вийшов на ринок у 2017 році, готується до планового оновлення. Бюджетну модель румунської компанії мають намір представити 22 червня, а у вересні вона надійде в продаж. Отже “наш” Рено Дастер після рестайлінгу теж з’явиться скоро.