X

Найнадійніші уживані авто, найкращий кросовер Chery та ЗАЗ без пробігу — головні новини

А также – идеальная 30-летняя Skoda Favorit и первый бронированный автомобиль в мире

Щоб зрозуміти, як довго зможе прослужити машина і не зламатися на першому ж році використання, потрібно врахувати безліч факторів. Без списку обов’язкових вимог і питань до продавця не обійтися. Щоб полегшити вибір, аналітики iSeeCars вивчили пропозиції на великих американських сайтах продажу і склали список уживаних моделей, які без проблем проїдуть понад 500 000 км.

Chery підготувала свій найкращий кросовер

Chery також підготувала масштабну стратегію розвитку під назвою “Епоха 4.0”, яку відобразили в новому кросовері. Автомобіль буде виконано в новому фірмовому стилі бренду. Повнорозмірний SUV відомий під внутрішньозаводським індексом T190, а серійна версія, можливо, отримає назву Chery X-C.

В Україні продають Запорожець без пробігу

У Києві продають ЗАЗ-968М 1992 року, який, незважаючи на значний вік, все ще покритий заводським консервантом. Місцями збереглися навіть оригінальні свинцеві пломби. За свої 29 років цей уживаний Запорожець наїздив лише 81 км. Тобто пробігу машина фактично не має.

Skoda Favorit в ідеальному стані продають за нескромну суму

У лінійці Skoda є кілька моделей вартістю до 500 тисяч чеських крон ($23 950). Серед них Fabia, Scala, Kamiq і Octavia. За таку саму суму на продаж виставлено Skoda Favorit 1992 року в модифікації 135 LS.

Яким на вигляд був перший у світі бронеавтомобіль

Якщо повернутися в початок минулого століття, тоді про бронеавтомобілі говорили як про щось незбагненне. Першим, хто наважився приміряти броню на автотранспортний засіб, став Фредерік Річард Сіммс. Автомобіль отримав назву Motor War Car і був побудований на шасі Daimler. У рух його приводив 3,3-літровий двигун потужністю 14 к.с., а вага машини становила близько 5,5 т.