X

Найшвидший кросовер у світі з’явився на українських дорогах

Lamborghini Urus – все еще редкий зверь на наших дорогах. Тем не менее, в Киеве уже можно увидеть этот кроссовер. Загадывайте желание!

Знаєте, чому Lamborghini Urus – ідеальний столичний кросовер? Українські автомобілісти практично ставляться до життя. Те саме стосується і вибору автомобіля, який має бути містким, зручним і не повинен боятися поганих доріг.

Але швидкі й потужні автомобілі теж цінують усюди, і Україна – не виняток. Спортивні кросовери – автомобілі, які, здається, створені спеціально для нас: дороги, клімат і невситиме бажання вирізнятися з-поміж інших стали сприятливим середовищем проживання для BMW X6 M, Mercedes-AMG GLE63 і Range Rover Sport.

Фото: vehicles.exclusive, instagram

Ці кросовери вже стали масовими. Де знайти оригінальне рішення? Lamborghini Urus – дуже своєчасна відповідь. Автомобіль вважається найшвидшим серійним кросовером у світі. Чотирилітровий V8 на 650 к.с. дає змогу йому розвивати 305 км/год. Київські дороги вже оцінили новинку! І, знаючи любов багатьох українців до таких авто, чекаємо на нові екземпляри Урус у наших краях. Європейські ціни на авто починаються з $ 205 тис.

Читайте також:
Cамый дорогой кроссовер в мире засняли на парковке возле АТБ