X

Найдешевший Kia Sportage “солона” Tesla і останнє американське таксі — головні новини

Только самое интересное и важное из автомобильного мира

Кросовер Kia Sportage Ace, який вперше дебютував на квітневому автосалоні в Шанхаї, дістався до дилерів. Від глобальної моделі ця версія відрізняється іншим конструктивом і більш доступним цінником – від 18 500 доларів.

Tesla придумала дещо цікаве для батарей

Tesla запатентувала новий метод видобутку літію для акумуляторних блоків з повареної солі. Про цю концепцію глава компанії Tesla Ілон Маск згадав на минулорічному Battery Day.

Як легендарне американське таксі вирушило на спочинок

39  років тому завершилось складання автомобілів знаменитої американської фірми Checker Cab Manufacturing Co., унікальною особливістю якої була спеціалізація на виробництві автомобілів таксі, які вона виготовляла з 1923 року.

В Європі вирішили «вбити» ДВЗ

У Європі найбільш суворими і рішучими країнами в питаннях заборони автомобілів з ДВЗ на сьогодні вважають Велику Британію, Данію і Норвегію. Тепер же країни всередині Європейського Союзу визначилися з глобальною стратегією електрифікації транспорту в регіоні. Держави ЄС планують повністю заборонити продаж нових машин із двигунами внутрішнього згоряння до 2035 року.

50 найнадійніших уживаних автомобілів

Профільний журнал What Car опублікував список із п’ятдесяти автомобілів, які не стануть проблемою для власника навіть після кількох років експлуатації. На думку британських журналістів, саме на них варто звертати увагу, купуючи машину на вторинному ринку.