X

Найпотужніший гіперкар Lamborghini перетворили на конструктор LEGO (відео)

Конструктори LEGO Technic вражають своєю деталізацією, а в лінійці Ultimate і поготів представлено тільки найскладніші моделі. Саме в неї і увійшов новий набір, створений спільно з компанією Lamborghini.

У конструктор перетворили не що інше, як найпотужніший гіперкар компанії — Sian FKP 37. Модель виконана в масштабі 1:8 і має 3696 деталей. У довжину вона досягає 60 см, в ширину — 25 см, а у висоту — 13 см. Реалістична копія точно повторює зовнішній вигляд справжнього гіперкара, до того ж вона отримала низку рухомих деталей.

Зокрема, в автомобіля відчиняються двері, регулюється задній спойлер, функціонує передня і задня підвіски, кермо, коробка передач і, звісно, мотор. До речі він є точною копією двигуна V12 і отримав унікальний серійний номер. Кузов масштабної моделі пофарбовано у світло-зелений колір і встановлено золоті колісні диски, які повторюють колеса справжнього Sian FKP 37.

Вартість Lamborghini Sian FKP 37 від LEGO становить 380 доларів. Набір буде доступний на фірмовому сайті компанії вже з 1 червня цього року, а в магазинах він з’явиться з 1 серпня 2020 року.