X

Седан BMW 7 Series перетворили на повноцінну картину

Динамику и стремительность гибридного седана BMW 7 Series фотограф из бразильского Сан-Паулу Габриэль Викболд отразил на кузове

Бразильський фотограф Габріель Вікболд перетворив гібридний BMW 745le xDrive 7 Series в арт-кар. За задумом автора, новий образ седана відображає “динаміку навіть в нерухомому стані”. У своїх знімках фотограф робить акцент на тілах, обличчях людей та їхніх емоціях, обливаючи моделі фарбами, водою, кокосовим вином, шоколадом і молоком. Таку саму техніку Габріель використовував і під час створення арт-кара: кузов автомобіля розфарбований яскравими смугами, що своїм “світінням” нагадують розсипи салютів.

Читайте також:
Ликуйте фанаты BMW: две сумасшедшие модели уже готовы к дебюту

Гібридний BMW 745le, що послужив моделлю для художника, оснащений 3.0-літровим шестициліндровим мотором, 113-сильним електродвигуном, акумуляторним блоком ємністю 12 кВт∙год і восьмиступінчастим «автоматом». Сукупна потужність силової установки – 394 к.с. Запас ходу на електротязі – 58 км. Із місця до 100 км/год гібрид прискорюється за 5.1 секунди. Максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці 250 км/год.