X

Седан від Hyundai на 420 коней уперше помітили на тестах (фото)

420-сильный седан нового поколения вывели на тесты в Южной Корее

Преміальний седан Genesis G80 змінив покоління в березні поточного року, після чого виробник анонсував появу “зарядженої” модифікації. Саме вона і потрапила в об’єктиви фотошпигунів. Знімками прототипу поділився The Korean Car Blog.

Читайте також:
Hyundai підкорить ринок новим преміальним седаном: фото і характеристики Genesis G80

Журналісти видання дійшли висновку, що на фото саме «заряджена» версія седана. Передусім про це свідчать характерні дизайнерські деталі. Наприклад, прорізи на передніх крилах, яких не має звичайна  версія седана. Також це затемнені задні ліхтарі, чорні колісні диски та патрубки вихлопної системи, що виступають з обох сторін.

Крім зовнішніх відмінностей “заряджена” новинка отримає ще й іншу силову установку. Раніше повідомлялося, що версія Genesis G80 Sport отримає 3.5-літровий V6 T-GDI форсований до 420 “коней”. У пару йому передбачена автоматична коробка передач. Вже відомо, що в Південній Кореї седан  запропонують із заднім або повним приводом. На інших ринках такої розкоші чекати не варто.

Читайте також:
Hyundai випустить одразу 6 нових моделей під логотипом Genesis

Зазначимо, що раніше у G80 вже була “заряджена” версія, яку продавали під такою ж назвою – Sport. Дореформений седан приводив у рух 3.3-літровий 370-сильний двигун. Для розгону до “сотні” в нього йшло 6.2 секунди.