X

Сервіс Uber Eats розширив зону доставки в Києві

Uber Eats теперь доступен для жителей Воскресенки и Троещины

Uber Eats – це сервіс швидкої доставки їжі з улюблених ресторанів. В Україні його запустили близько року тому, і він швидко став доволі популярним серед жителів країни. Наразі він доступний у Києві, Львові, Одесі та Харкові. Однак зупинятися на цих чотирьох містах керівники проекту не мають наміру і розширюватимуть його й далі.

Читайте також:
Uber будет возить бесплатно: кто сможет воспользоваться услугой

Найбільший попит Uber Eats має в Києві, у зв’язку з цим було ухвалено рішення розширити зону доставки, увівши туди Троєщину і Воскресенку. Тепер вона охоплює понад 110 кв. км і близько 1100 ресторанів-партнерів.

Доставка від Uber Eats для жителів цих масивів буде доступною щодня з 9 до 24 години. До доступних ресторанів для замовлень увійшли: Піца 33&Суші 33, Кафе Песто, Vesuvio Pizza і HOLLYFOOD.

«Ми побачили великий попит на запуск Uber Eats від жителів Троєщини та Воскресенки, тому вирішили збільшити площу доставки в Києві. Це один із практичних заходів для підтримки жителів Києва в цей складний час, коли багато хто перебуває вдома», – розповів генеральний менеджер Uber Eats Україна Ігор Ковальов.

Нагадаємо, що сьогодні (31 березня 2020 року) останній день акції з безкоштовної доставки від Uber Eats, яка доступна для жителів усіх міст, де працює сервіс. Для того, щоб нею скористатися необхідно просто ввести відповідний промокод із програми.