X

Шестимісний мінівен Lexus LM став доступнішим (фото)

Lexus без зайвого пафосу представив нову версію розкішного мінівену LM. Шестимісна новинка з індексом LM500h L зайняла місце нижче чотиримісного LM500h Executive. Вона вже доступна для замовлення на ринку Японії за ціною від 96 тисяч доларів.

Візуальних змін мінівен не має, а от салон суттєво перекроїли. У його оснащення включили додатковий ряд сидінь, зберігши при цьому звичний комфорт. Вони оснащені електроприводом у шести напрямках, функцією підігріву та вентиляції. Є знімні контролери з сенсорним екраном, які дозволяють регулювати різні налаштування автомобіля.

Lexus сказав про систему Rear Climate Concierge, яка має чотири режими – Dream, Relax, Energize, Focus. Вони автоматично регулюють систему клімат-контролю, положення сидінь, сонцезахисні шторки та внутрішнє освітлення. Ще сидіння доповнені підсклянниками, висувним столиком, інтегрованим у підлокітник, та полицею для журналів.

Пасажири другого ряду також знайдуть скляний дах, висувний 14-дюймовий дисплей. Задня частина передньої центральної консолі також оснащена вентиляційними отворами, розеткою потужністю 1500 Вт, портом HDMI та відсіком для зберігання речей, якими можуть скористатися пасажири другого ряду. А ось сидіння третього ряду досить скромні. Вони пропонують лише нахил та центральні «підноси».

Також до оснащення Lexus LM500h L увійшов кольоровий проекційний дисплей та аудіосистема Mark Levinson з 21 динаміком. У рух преміальний мінівен призводить гібридна установка на основі 2,4-літрового чотирициліндрового турбодвигуна, який доповнений електромотором eAxle. Потужність агрегату поки не називається.

Читайте також:
Новий розкішний LEXUS LBX — уже в Україні